Pytania z video

Moje miejsce w życiu to ...?

Ajumiko pytanie napisane przez Ajumiko, 11 marca 2010 23:26:34
Opisz je. Miejsce zamieszkania, praca, dom, rodzina, hobby, przyjaciele, znajomi, to nieodłączne składniki tego miejsca. Napisz coś o nich. Jeśli nie znalazłeś,...
18 odpowiedzi  |  tagi: miejsce + życie + cel

Czy znacie jakieś piosenki i zakazanej miłości?

User-default pytanie napisane przez palcia9, 10 marca 2010 13:06:22
chodzi mi tutaj o takie gdzie chłopak i dziewczyna sie kochaja ale z jakiegos powodu nie mogą być razem i bardzo bym prosila o polskie chociaz mogą być tez zagraniczne;)

Mam pytanie kto wykonuje utwór, który mozna usłyszec przy reklamie nowej ramówki TVN-u/ta w żółto niebieskich bawach/?

User-default pytanie napisane przez artekzmc, 9 marca 2010 01:49:06
Ostatnio TVN promuje swoją nową ramówkę - wykorzystuje do tego utwór który bardzo mi się podoba... bardzo proszę o pomoc co to za wykonawca?
1 odpowiedź  |  tagi: tvn

Jakie znacie zespoły rockowe/punkowe/metalowe na literę 'Y'?

User-default pytanie napisane przez anonim, 6 marca 2010 13:52:07
Jakie znacie zespoły rockowe/punkowe/metalowe na literę 'Y'?
6 odpowiedzi  |  tagi: metal + y + punk + litera + zespoły

Co myślicie o tym pomyśle internautów? Jak wam się podoba muzyka tworzona przez muzyków ulicznych z całego świata?

Pyzaponczoszanka pytanie napisane przez pyzaponczoszanka, 28 lutego 2010 21:53:39
Akcje organizowane na rzecz pomocy ... Internauci i muzycy uliczni tworzą muzykę, łączą się niezależnie od miejsca zamieszkania, koloru skóry,...
3 odpowiedzi  |  tagi: muzyka
.

Miewasz ochotę eksplodować emocjonalnie?

Lamalama pytanie napisane przez lamalama, 28 lutego 2010 19:25:54
Wybuchnąć i wyrazić wszystko, co Cię męczy? Lub chociaż wygadać się z licznych problemów? Jeśli tak, to jak często zdarza Ci się taki...

Piosenka ???

User-default pytanie napisane przez angelisia18, 28 lutego 2010 14:17:14
SZukam piosenki do prezentacji. Dobrze aby była spokojna i bez słów. Prosze o szybką pomoc
9 odpowiedzi  |  tagi: piosenki

Znacie jakieś fajne polityczne piosenki?

User-default pytanie napisane przez anonim, 28 lutego 2010 10:38:56
.

Czy uważasz że Agnieszka Chylińska sie sprzedala?

Lukaszz95 pytanie napisane przez lukaszz95, 27 lutego 2010 23:11:18
Ja uważam że NIE..!.
12 

Najzabawniejsza sytuacja jaka Cię ostatnio spotkała to...?

Marcelaaa pytanie napisane przez marcelaaa, 22 lutego 2010 21:22:02
Coś na poprawę humoru:) Ostatnio wchodząc do pociągu chciałam otrzepać buty ze śniegu, mądra zaczęłam to robić na tych schodkach,...

Jaka piosenka jest w stanie poruszyć Wam palec w bucie?

Pyzaponczoszanka pytanie napisane przez pyzaponczoszanka, 21 lutego 2010 14:38:19
Nie mam dziś ochoty zadawać ambitnych pytań:) Wiosna idzie:):):) Poproszę o piosenki, które są w stanie ruszyć Was z krzesła, odessać od...

Już niedługo matura. Co zdjajecie? Co zdawaliście?

Lepper pytanie napisane przez Lepper, 21 lutego 2010 08:39:35
Deklaracje maturalne już złożone. Więc chce się dowiedzieć co tegorocznych maturzystów będzie prześladować w maju, ale również co...
13 

Dlaczego niektórzy zostają wyśmiani przez to, że wierzą w Boga??

User-default pytanie napisane przez Patrycja16023, 19 lutego 2010 14:43:20
Nie rozumiem myślenia dlaczego, niektórzy szydzą z tych, którzy chodzą do kościoła, wierzą w Boga i stosują sie do Jego przykazań?...

Grać w zielone ?

MCSanDyVanessW pytanie napisane przez MCSanDyVanessW, 19 lutego 2010 12:25:03
co to znaczy ...?