Pytania z video

Czy znasz jeszcze jakieś śmieszne nazwy polskich klubów piłkarskich?

User-default pytanie napisane przez Hanssa, 1 września 2010 11:16:14
Natrafiłem w sieci na filmik, w którym wymieniane są prześmieszne nazwy zespołów piłkarskich. Naprawdę nieźle się uśmiałem. Wiem,...

Czy chwalebna śmierć na wojnie nie jest sztuczką marketingową?

Camelord pytanie napisane przez Camelord, 30 sierpnia 2010 16:51:46
To oczywiście nawiązanie do pytania http://pytamy.pl/question/wola-a-by-zgin-na-wojnie-za-ojczyzn-czy-y-w-ha-bie/1. Czy ktokolwiek chciałby ginąć jako najemnik,...
.

Z czym ci sie kojarzy Rap ?

User-default pytanie napisane przez MamPytaniexD, 20 sierpnia 2010 19:35:41
Chcę zobaczyć z czym wam się kojarzy Rap
18 

Co robicie gdy jest Wam bardzo źle?

Wojaczek pytanie napisane przez wojaczek, 17 sierpnia 2010 19:44:37
A nie możecie się nikomu wygadać. Poza cięciem/tnięciem się. Poczytam o Waszych sposobach na odbicie się od psychicznego dna.

Czy znacie jakiegoś piosenkarza/-rkę,który/a w swojej piosence (teledysku) obraża inną religię niż chrześcijaństwo np.islam?

User-default pytanie napisane przez chris27, 16 sierpnia 2010 21:37:18
Pytanie nasunęło mi się po obejrzeniu teledysku "Alejandro" Lady Gagi. Normalnie ona ma jakąś obsesję na punkcie religii chrześcijańskiej i ciągle...

Jaki kabaret najbardziej lubicie?

Karolina661 pytanie napisane przez Karolina661, 15 sierpnia 2010 17:27:44

Jak byś napisał swoje CV? Tak jak On ?

User-default pytanie napisane przez Kozllo, 14 sierpnia 2010 18:45:02
Szukanie pracy to niełatwa sztuka. Ale nawet w gąszczu identycznych „cefauek” można się wyróżnić. Jak? Nagrywają… hiphopowe CV!! Pewien...
8 odpowiedzi  |  tagi: gwiazda + rap + hiphop + cv + ziom

Czy uważacie przeprowadzenie wywiadu za coś trudnego?

User-default pytanie napisane przez grzegorzp, 13 sierpnia 2010 12:13:08
Czy umiesz przeprowadzić z kimś wywiad? Coś na zasadzie wywiadu do opublikowania w gazecie, lub może wywiadu nagrania, czy też może na "You Tube" do opublikowania....
3 odpowiedzi  |  tagi: wywiad

Czy to powód do zmartwienia, jeśli twój chłopak przyjaźni się z inną dziewczyną?

User-default pytanie napisane przez sabe04, 11 sierpnia 2010 15:24:24
Mam problem z tym, że "najlepszym przyjacielem" mojego chłopaka jest dziewczyna. Znali się już kilka lat przed tym, zanim zaczęłam chodzić z moim...

Czy wierzycie w uzdrawiającą moc modlitwy?

User-default pytanie napisane przez grzegorzp, 9 sierpnia 2010 18:53:36
Modlitwa za chore osoby, czy to możliwe, ze może być skuteczna? Co myślicie o tym i czy warto się modlić za chore osoby. Ciekawy artykuł z Onetu:...
.

Czego symbolem dla Was jest Krzyż smoleński przed Pałacem Prezydenckim?

Daniel86 pytanie napisane przez Daniel86, 9 sierpnia 2010 18:06:13
SONDAŻ!!! Witam. Czego symbolem dla Was jest Krzyż smoleński przed Pałacem Prezydenckim? Moim zdaniem ten Krzyż jest symbolem antyrządowym i moherowym, bo ta grupka...

Tani wyborco! Poszedłeś na wybory, żeby móc teraz legalnie narzekać?

Monarcha pytanie napisane przez monarcha, 8 sierpnia 2010 13:15:42
Nie rozumiesz, że jesteś potrzeby żeby wrzucić głos do urny, a potem karmić puste brzuchy? Następnym razem zagłosuj na kogoś kto jeszcze władzy...

Chcielibyście żyć, będąc całkowicie sparaliżowani?

Camelord pytanie napisane przez Camelord, 7 sierpnia 2010 19:16:20
Wyobraźcie sobie, że nie możecie ruszyć nogami, wasze ręce są unieruchomione. Nie możecie podnieść powiek. Ani ruszyć głową....

Czy ktoś nielegalnie "wszedł" na wizję w USA ? Pytanie zamknięte przez autora

User-default pytanie napisane przez chongoblanco, 4 sierpnia 2010 19:16:11
Przypomniałem sobie o takim zdarzeniu, że bodajże w latach 80 miała miejsce następująca sprawa. Na pare sekund/minut ktoś "wszedł" nielegalnie na wizję...
4 odpowiedzi  |  tagi: kamera + telewizja + joker + tv + usa

Chcielibyście mieszkać w domu hobbickim?

Okmanek pytanie napisane przez okmanek, 4 sierpnia 2010 13:41:35
A co, gdyby zbudować taki dom i w nim zamieszkać? Zakładam, że jest to zwykły dom zbudowany z cegieł/drewna, przysypany ziemią w taki sposób, że...