Najnowsze odpowiedzi
Czy ludzie niewidomi od urodzenia widzą w snach ??
http://one-warez.com/movies/(rs)-sherlock-holmes-720p-bluray-x264-cbgb!!!/
Czy zakończysz związek z dotychczasowym partnerem gdy na horyzoncie pojawi się potencjalnie lepszy?
znam wiele przyładów pań,które zamieniły swojego faceta na "lepszy model".I wiecie co?90% z nich do tej pory żałują swej decyzji.Nie wiem na czym to polega,ale tak jest.Pani spotyka faceta,on mówi jej to,co ona chce usłyszeć(każdy facet na początku tak mówi)a ona zostawia swojego faceta za tych parę miłych słówek.a potem jest ten zimny prysznic....bo ten nowy,wcale nie jest taki sweet:)
Jak przekonać męża?
Popracuj nad sobą. Mąż po oglądnieciu setek lasek w internecie nie ma ochoty spać z nieatrakcyjną żoną. Weź się za siebie, spal parę kilogramów i bądź atrakcyjna na codzień. Nic tak nie deprymuje faceta od seksu jak niechlujna kobieta.
Jak sprawić, by się odkochał?
...szatidre5 ....nic się nie da zrobić..tylko czekać aż minie...miłość to irracjonalne doznanie wię nie mamy na to wpływu...
Co jest silniejsze, uczucia czy intelekt?
...szatidre5 ...nie mamy na to wpływu a z intelektem nie ma to za wiele wspólnego...
Czy po długim czasie rozmawiania tylko samemu ze sobą, człowiek może zachorować psychicznie?
Jednak odpowiedziałeś mi na pytanie. Tak, to by się to zgadzało - widać to p twojej odpowiedzi.
Czy po długim czasie rozmawiania tylko samemu ze sobą, człowiek może zachorować psychicznie?
Enmerkar wiem, że już późno, ale nie mogę zrozumieć twojego
bełkotu.
Może warto chodzić spać wcześniej:)
Czy kierowanie się emocjami to słabość?
...szatidre5 ....emocje są rezultatem egocentrycznego charakteru naszej świadomości ...nie mamy na to wpływu ...
co zrobić jeśli przestał mi sie podobac seks z moim chłopakiem?
Przyznam, że Ciebie nie rozumiem. Podsumowując Twoje pytania wygląda na to, że po prostu znudził Ci się Twój chłopak, bo poznałaś innego. Teraz wyszukujesz w swoim obecnym chłopaku i związku wad, żeby od niego odejść do nowego. Jakiej rady oczekujesz?
Czy naprawdę istnieje Niebo, Piekło i Czyściec...?
...jak zechcesz tak też będzie...
Możliwe, możliwe... Ty sporo ze sobą rozmawiasz, prawda? Widać to było również po Twoich wcześniejszych inkarnacjach. Ta obecna wcale nie jest lepsza.
Dlaczego mi ukradli auto?
Ja jeżdżę starą fiestą i każdego wieczora modlę się żeby ją
ukradli.
Nie mam serca oddać jej na szrot, choć ma już parkinsona w
kierownicy.